Hieronder tref je onze tarieven aan:

Pakketten en tarieven

Hypotheek standaard 

Hyptheek standaard is geschikt als je precies weet bij welke geldverstrekker je de hypotheek wilt afsluiten. Je hebt je al goed verdiept in de rente, rentevaste periode en de voorwaarden van de verschilldende geldverstrekkers

Hypotheek gemak

Als je nog niet precies weet welke geldverstrekker je moet kiezen helpen wij je bij deze keus. We maken de verschillende rentes en voorwaarden voor je inzichtelijk zodat je de juiste keus kunt maken voor een geldverstrekker.

Hypotheek max

Naast advies over welke geldverstrekker voor jou het beste is maken we ook een finanieel rapport. In dit rapport maken we een uitgebreide analyse over de betaalbaarheid van je hypotheek bij live events zoals arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, pensioen, echtscheiding en vermogensopbouw

Soms wat extra kosten

Het kan zijn dat we soms werkzaamheden voor je doen die niet in de bovenstaande lijst staan vermeld. Ons uurtarief is € 128 exclusief BTW. Op de meeste diensten is geen BTW verschuldigd. Als er wel BTW is verschuldigd, bedraagt het tarief € 154,88 per uur.

Voor ondernemers zijn helaas altijd wat extra kosten. Geldverstrekker willen namelijk graag een zogenaamde inkomensanalyse van de jaarcijfers van de afgelopen 3 jaren. Het maken van een dergelijke analyse kost gemiddeld 4 uren.

Verder brengen sommige geldverstrekkers extra kosten in rekening. En/of sommige geldverstrekkkers willen je alleen een hypotheek geven op basis van een financieel rapport. Hier zie je een lijst van geldverstrekkers die wij leveren. Uiteraard stemmen we eerst van te voren met jou af wat eventuele kosten zullen zijn.