Een goedkope hypotheek is waar je naar op zoek bent? Bij Hellohypotheek geven wij je deskundig advies bij het regelen van de goedkoopste hypotheek. Lees hier meer over onze werkwijze bij het regelen van een goedkope hypotheek voor jouw droomhuis.

Goedkope hypotheek; Werkwijze

Voor het regelen van de goedkoopste hypotheek hanteert Hellohypotheek een transparante werkwijze. Hierdoor weet je altijd exact waar je aan toe bent. Wij werken met de volgende stappen om je zo snel mogelijk te voorzien van een goedkope hypotheek;

  • Stap 1 Telefonisch intake: Voordat wij aan de slag gaan met regelen van een goedkope hypotheek plannen we een telefonisch intake in. Aan de hand van dit gesprek kunnen wij meteen bereken hoeveel je kan lenen. Daarnaast kunnen we nader kennis maken en al je vragen beantwoorden. Hierna zullen wij een persoonlijke gesprek inplannen op ons kantoor.
  • Stap 2 Persoonlijke afspraak: Tijdens deze afspraak zullen wij een plan opstellen om zo snel mogelijk jouw goedkope hypotheek te regelen. Het kan zijn dat er aanvullende verzekeringen nodig zijn, ook hier kunnen wij je uiteraard bij helpen.Daarnaast hebben we uitgebreid de tijd om al je vragen omtrent de goedkope hypotheek te beantwoorden.
  • Stap 3 Naar de notaris: Wanneer er een geldverstrekker is gekozen zullen wij hard aan de slag gaan om jouw goedkope hypotheek rond te krijgen. Alle stukken zullen wij grondig controleren zodat je met een gerust hard naar de notaris kunt gaan. Je komt dus nooit voor onaangename verrassingen te staan. Daarna kun je zorgeloos gaan genieten van je nieuwe woning!

Goedkope hypotheek; laagste afsluitkosten van Nederland

Voor het regelen van een hypotheek ben je normaal duizenden euro’s kwijt. Het regelen van een goedkope hypotheek kan bij ons al vanaf € 495. Wij kunnen dit goedkoop aanbieden omdat wij niet onnodig uw complete financiële planning in kaart brengen, maar alleen dat wat echt nodig is! Dat scheelt ons een hoop tijd en het scheelt jou enorm in je portemonnee.

Goedkope hypotheek; Contact

Bij Hellohyotheek werken adviseurs met jarenlange ervaring. Bij ons ben je dus aan een vertrouwd adres voor het regelen van een goedkope hypotheek. Plan in onze agenda vrijblijvend een afspraak om jouw goedkope hypotheek zo snel mogelijk rond te krijgen.