Wil jij een hypotheek oversluiten en heb je hier deskundig advies bij nodig? Op deze pagina kun je meer informatie vinden over het oversluiten van een hypotheek en wanneer dit wellicht interessant voor je is. Daarnaast kun je lezen hoe HelloHypotheek je kan ondersteunen bij het oversluiten van een hypotheek.

Hypotheek oversluiten; waarom?

Een hypotheek oversluiten kan om verschillende redenen aantrekkelijk zijn. Het financiële voordeel is natuurlijk de voornaamste reden. Het is zeer belangrijk om rekening te houden met het soort hypotheek dat je hebt. Of je met het oversluiten van je hypotheek kan besparen hangt onder andere af van het soort hypotheek dat je hebt en de resterende looptijd hiervan. Hellohypotheek geeft je deskundig advies over de mogelijkheden bij het oversluiten van je hypotheek en helpt je bij het maken van de juiste keuze.

Hypotheek oversluiten: wat levert het op?

Je hypotheek oversluiten naar een lagere rente kan duizenden euro’s opleveren. Hierbij moet je wel rekening houden met een eventuele boete om je oude hypotheekrente af te kopen. Daarnaast moet je nog rekening houden met afsluitkosten voor je nieuwe hypotheek. Het oversluiten van een hypotheek is dus alleen zinvol wanneer dit op de lange termijn geld oplevert. Wij gaan nauwkeurig hou nieuwe hypotheek berekenen tegen de laagst mogelijke hypotheek rente.

Hypotheek oversluiten; wat doen wij?

Bij Hellohypotheek werken wij met ervaren adviseurs die exact weten hoe en wanneer het verstandig is je huidige hypotheek over te sluiten. Bij ons ben je altijd verzekerd van deskundig advies! Plan zelf een vrijblijvende afspraak in onze agenda om te kijken wat we hierin voor je kunnen betekenen.