Zelf je execution only hypotheek regelen?

  • Betaal het laagste afsluittarief van Nederland: €548,-
  • Betaal géén advieskosten
  • Sluit snel en eenvoudig af 
  • Altijd persoonlijke en deskundige begeleiding

 

HET LAAGSTE TARIEF VAN NEDERLAND


Als je een afspraak met ons maakt voor 1 november 2021 krijg je 10% korting

ik wil gebruik maken van de korting

Eenvoudig zelf je hypotheek afsluiten

Het afsluiten van een hypotheek is de afgelopen jaren een stuk eenvoudiger geworden. Als je gebruik wilt maken van de hypotheekrenteaftrek, zijn er nog maar twee hypotheeksoorten mogelijk. Daarnaast kan je via internet heel goed uitzoeken welke hypotheek het beste bij je past.

Waarom zou je extra betalen voor advies?

Bij een ‘execution only’ hypotheek kies je zelf de hypotheek die je wilt afsluiten en betaal je enkel voor de uitvoering en dat tegen het laagste tarief!

 

Overmars |  Je hoort veel verhalen van dure hypotheekadviseurs die in grote auto's voor komen rijden om je te adviseren, gelukkig is dat bij Hello Hypotheek totaal niet het geval. We hebben een erg goede ervaring met Hello Hypotheek, alles werd ons duidelijk uitgelegd en voor vragen per mail/whatsapp kregen we altijd ruim binnen een dag antwoord of werden we direct opgebeld om de vraag te beantwoorden. En dat allemaal tegen een zeer scherpe prijs/kwaliteitsverhouding! Mochten we ooit willen verhuizen, komen we zeker weer bij Hello Hypotheek terug! 

 

De laagste prijsgarantie

Een execution only hypotheek is standaard al veel goedkoper dan een hypotheek met volledig advies. Bij HelloHypotheek doen we daar graag nog een schepje vanaf. We bieden je de laagste prijs van Nederland.

 

 

gratis telefonische afspraak

Snel afsluiten

Bij de meeste aanbieders sluit je je execution only hypotheek af via een online tool. Bij Hello Hypotheek wordt er ook gebruik gemaakt van een online tool maar krijg je nog een extra online gesprek van een half uur waarbij we samen alles doorlopen. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste keuze maakt qua hypotheek en is alles snel geregeld.

Wil je een execution only hypotheek afsluiten of heb je nog vragen? Wij helpen je graag. Maak vrijblijvend een afspraak via onze afspraken tool of stuur ons een e-mail naar info@hellohypotheek.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Als je meer wilt weten over een execution only hypotheek zie "wat is een een execution only hypotheek"

Overmars : Je hoort veel verhalen van dure hypotheekadviseurs die in grote auto's voor komen rijden om je te adviseren, gelukkig is dat bij Hello Hypotheek totaal niet het geval. We hebben een erg goede ervaring met Hello Hypotheek, alles werd ons duidelijk uitgelegd en voor vragen per mail/whatsapp kregen we altijd ruim binnen een dag antwoord of werden we direct opgebeld om de vraag te beantwoorden. En dat allemaal tegen een zeer scherpe prijs/kwaliteitsverhouding! Mochten we ooit willen verhuizen, komen we zeker weer bij Hello Hypotheek terug!

Kris : Zeer klant vriendelijk, meedenkend en snelle opvolging. Erg tevreden met het resultaat!