Hieronder tref je onze tarieven aan:

 

goedkope hypotheek

Hypotheek standaard € 588

Hypotheek standaard is geschikt als je precies weet bij welke geldverstrekker je de hypotheek wilt afsluiten. Hypotheek standaard is alleen geschikt als je 'starter' bent op de woningmarkt. Je hebt je al goed verdiept in de rente, rentevaste periode en de voorwaarden van de verschillende geldverstrekkers. Je bent zelf verantwoordelijk dat hypotheek goed wordt aangevraagd. Je weet dus precies of je het gewenste bedrag kunt lenen bij de geldverstrekker. Verder check je zelf alle documentatie die je van de geldverstrekker krijgt goed of deze allemaal juist zijn.

Hypotheek gemak € 888

Als je nog niet precies weet welke geldverstrekker je moet kiezen helpen wij je bij deze keus. We maken de verschillende rentes en voorwaarden voor je inzichtelijk zodat je de juiste keus kunt maken voor een geldverstrekker. Je bent zelf verantwoordelijk dat hypotheek goed wordt aangevraagd. Dus check alle documentatie die je van de geldverstrekker krijgt goed of deze allemaal juist zijn.

Hypotheek max v.a. € 1.188

Naast advies over welke geldverstrekker voor jou het beste is maken we ook een financieel rapport. In dit rapport maken we een uitgebreide analyse over de betaalbaarheid van je hypotheek bij live events zoals arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, pensioen, echtscheiding en vermogensopbouw. Voor doorstromers/oversluiters geld een extra supplement van € 200.

Soms wat extra kosten

Het kan zijn dat we soms werkzaamheden voor je doen die niet in de bovenstaande lijst staan vermeld. Ons uurtarief is € 128 exclusief BTW. Op de meeste diensten is geen BTW verschuldigd. Als er wel BTW is verschuldigd, bedraagt het tarief € 154,88 per uur.

Voor ondernemers zijn helaas altijd wat extra kosten. Geldverstrekker willen namelijk graag een zogenaamde inkomensanalyse van de jaarcijfers van de afgelopen 3 jaren. De prijs voor het maken van een dergelijke analyse is vanaf € 198. Sommige geldverstrekkers stellen als eis dat deze inkomensverklaring door een derde partij wordt gemaakt. Deze derde partij rekent vanaf € 225 (exclusief BTW). Zie bijvoorbeeld de tarieven van Raadhuys. Je kunt ook zelf een inkomensverklaring aanvragen bij Raadhuys. Uiteraard kunnen wij dit traject ook voor je begeleiden. Kosten voor begeleiding bedragen € 168.

Verder brengen sommige geldverstrekkers extra kosten in rekening. En/of sommige geldverstrekkers willen je alleen een hypotheek geven op basis van een financieel rapport. Zie hieronder de specificatie van onze tarieven. Uiteraard stemmen we eerst van te voren met jou af wat eventuele kosten zullen zijn.

 

Specificatie tarieven

 

   
regelen woonlastenbeschermer € 128
regelen overlijdensrisicoverzekering € 128
regelen afkoop bankspaarrekening/kapitaalverzekering € 228
regelen verhuizen bankspaarrekening/kapitaalverzekering € 228
regelen bankgarantie 0,2% van de waarborgsom van het huis
volledig zelf je hypotheek samenstellen (hypotheek Standaard) € 588
hypotheek zelf samenstellen met hulp ((hypotheek Gemak) € 888
hypotheek met financieel adviesrapport (hypotheek Max) € 1.188 (starter)
hypotheek met financieel adviesrapport (hypotheek Max) € 1.388 (doorstromer/oversluiter)
regelen overbruggingskrediet € 128
echtscheiding: ontslag hoofdelijk aansprakelijkheid € 588 (vanaf prijs, bij complexe dossiers evt meerprijs)
los financieel adviesrapport starter € 300
los financieel adviesrapport doorstromer/oversluiter € 500
hypotheek voor een te verhuren woning € 1.588Geldverstrekkers die € 325 extra in rekening brengen:

       
Aegon Attens Merius Munt
Reaal Syntrus Achmea Tellius  Geldverstrekkers die een financieel adviesrapport verplicht stellen:

       
Attens BLG Florius Hypotrust
ING Nationale Nederlanden NIBC Syntrus Achmea
Tellius Venn Hypotheken Westland Utrecht Woonfonds