Blijft u langer dan u denkt? Besloten om in Nederland te gaan wonen en een eigen Nederlandse woning te kopen in plaats van te huren?

Mogelijkheden en voordelen

De Nederlandse huizenmarkt floreert, vooral rond de grote steden. Een huis kopen is dus niet alleen een manier om je te vestigen en op te gaan bij ons Dutchies, maar kan ook een goede investering zijn. Wist u dat het zijn van een expat u zelfs fiscale voordelen ten opzichte van de lokale bevolking en mogelijk meer financiering kan opleveren?

Expats op de Nederlandse manier ...

HelloHypotheek heeft ruime ervaring met alle aspecten en bijzonderheden van het financieren van uw Nederlandse woning, voor expats, EU-onderdanen of anderszins. In tegenstelling tot sommige andere hypotheekbemiddelaars bestempelen wij expatzaken niet als complex. Daarom kunnen we tot 50% minder in rekening brengen  (zie onze prijzen en pakketopties hier)  om u dezelfde hypotheek te geven. Daarnaast kijken we altijd verder dan de gebruikelijke premie hypotheekverstrekkers voor expats, alleen om voor u de beste tarieven en voorwaarden te vinden die passen bij uw persoonlijke situatie.

 

Wij bieden al onze diensten aan in het Engels en kunnen u en, indien van toepassing, uw partner door het hele proces begeleiden.

 

Wil je meer weten, of gewoon wat startertips krijgen om je voor te bereiden op de aankoop van je Nederlandse huis?

Plan direct een geschikt moment voor een gesprek in onze afsprakenkalender

of bel ons nu op 085065 52 18.