Ons motto: hypotheken is geen rocket science!

Wij vinden dat er nodeloos ingewikkeld wordt gedaan over hypotheken. Dure adviestrajecten zijn niet nodig. Daarom zijn we gestart met Hellohypotheek.nl.

Ik ben Arnold Klamer en initiatiefnemer van HelloHypotheek.nl. Sinds 1999 werk ik al in de hypothekenbranche. Eerst bij de Rabobank en later als directeur bij de Vereniging Eigen Huis.

Wil je ook minder betalen voor het afsluiten van je hypotheek?
Normaal betaal je tussen de € 2.500 tot € 4.000 voor het regelen van je hypotheek. Regel je het via ons dan heb je een hypotheek vanaf € 588. Je stelt zelf je eigen hypotheek samen. Uiteraard helpen we je zoveel mogelijk om jouw hypotheek te regelen bij de geldverstrekker.

Wij zijn gespecialiseerd in hypotheken voor panden die aangekocht worden voor verhuur. Ook wel verhuurhypotheken genoemd. Verder hebben we veel ervaring met hypotheek regelen bij echtscheiding. Daarnaast hebben we veel ervaring met regelen van hypotheken voor ondernemers

HelloHypotheek werkt samen met verschillende zeer ervaren hypotheekadviseurs door heel Nederland. Dit zijn onze vestigingen. Wil je kennis maken met onze unieke dienstverlening, maak een vrijblijvende telefonische afspraak.

Bellen kan natuurlijk ook. 085 065 52 18.

Tot snel!