Wil jij een hypotheek afsluiten met behulp van deskundig advies? Dan zijn wij de juiste partij voor jou. Wij helpen je graag bij het afsluiten van een hypotheek tegen een scherp tarief.

Hypotheek afsluiten; Deskundig Advies

Een hypotheek afsluiten doe je niet zomaar. Onze ervaren adviseurs helpen je graag bij het afsluiten van een hypotheek. Zij kennen alle mogelijke geldverstrekkers van haver tot gort en kunnen jou hierin uitgebreid adviseren. Of je nu een eerste koopwoning aanschaft of een tweede huis, wij hebben de kennis in huis om je een passend een advies te geven.

Hypotheek afsluiten; Lage kosten

Wanneer je via ons jouw hypotheek wilt afsluiten kan dat zeer voordelig. De meeste adviseurs brengen jouw gehele financiële situatie in kaart. Deze manier van werken is zeer kostbaar en brengt veel onnodige kosten met zich mee. Wij kunnen jouw hypotheek afsluiten zonder onnodige financiële planning, en dus tegen een scherp tarief. Normaal betaal je ongeveer tussen de € 2.000 tot € 3.000 voor het regelen van je hypotheek, bij ons al vanaf € 495. Dat is pas goedkoop een hypotheek afsluiten!

Hypotheek afsluiten; Heldere aanpak

Allereerst zullen wij samen met jou een telefonische intake houden. Tijdens dit gesprek kunnen we nader kennismaken en berekenen hoeveel je kan lenen voor jouw hypotheek. Daarna zullen wij een afspraak inplannen op een van onze kantoren waarin wij een plan uitwerken om zo snel mogelijk jouw hypotheek te kunnen afsluiten. We zullen ook bekijken of er eventuele aanvullende verzekeringen nodig zijn.

Tussentijds mag je ons ook altijd bellen voor al je vragen omtrent het afsluiten van jouw hypotheek. Daarna zullen wij hard aan het werk gaan zodat jij zo snel mogelijk naar de notaris kunt om daadwerkelijk jouw hypotheek rond te krijgen.

Hypotheek afsluiten; Contact

Als je een hypotheek wilt afsluiten en graag kennis met ons wilt maken kun je een gratis telefonische afspraak inplannen via onze digitale agenda. Hellohypotheek heeft vestigingen door heel Nederland. Je kan ons vinden in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Almere, Utrecht, Groningen, Arnhem, Zwolle en Eindhoven. Kortom, wil jij tegen een scherp tarief een hypotheek afsluiten mét behulp van deskundig advies? Bel ons dan gerust!